KINESIOLOGIE

MARJOH__Kinesiologie__720x400Wat is Kinesiologie:

Kinesiologie is een manier van werken waarbij er gebruik wordt gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld. Spieren reageren met spanningsveranderingen op stress en ziekte en deze veranderingen kunnen via spiertesten waargenomen worden.

Mijn werkwijze:

Bij het testen lig je geheel gekleed op een behandeltafel. Voor het testen gebruik ik je armspier waar ik een lichte druk op geef om de spanningsveranderingen te voelen. Door middel van de spiertesten krijg ik inzicht in de oorzaak van de klachten.

Waarom Kinesiologie:

De spiertesten vormen de puzzelstukjes die uiteindelijk met elkaar een beeld vormen van het hoe en waarom van de klacht. Er worden relaties gelegd met stress uit het heden, maar ook uit het verleden omdat het lichaam negatieve ervaringen lang kan vasthouden.

Waar kan het bij helpen:

Kinesiologie boekt goede resultaten bij de aanpak van stress en daaraan gerelateerde klachten, waaronder allergie├źn, pijn of andere fysieke klachten, emotionele problemen, vermoeidheid, concentratie- en leerproblemen.