8-8-8

Al heel mijn leven ben ik anders dan anderen, althans zo voelde ik dat. Uiteindelijk kwam ik tot de ontdekking dat ik hoog sensitief ben en helder voelend, wetend en soms helderziend. Twee jaar geleden ben ik begonnen aan een opleiding tot therapeut omdat ik wist dat daar mijn talent lag. Tijdens deze opleiding kwam mijn eigen ontwikkeling in een stroom versnelling en vanaf december 2014 is mijn leven als een rollercoaster. Het leek alsof alles ineens op mijn bord werd gekwakt en ik bleef maar scheppen en er kwam geen eind in zicht. Er was veel los te laten en op te ruimen, heel veel! En steeds dacht ik nu ben ik er bijna en dan kwam er weer een nieuwe laag. In de tussen tijd ontwikkelde mijn mediamieke gaven zich razend snel. De energie stroomde door me heen en via mijn handen naar buiten om te helen. Energie die zo powervol is dat er ook hele mooie genezingen plaats vinden.

Woorden kwamen als vanzelf uit me rollen en zo kwamen de energetische boodschappen tot stand. In het begin nog angstig dat ze misschien door mijzelf waren verzonnen, nu het weten dat het niet zo is en ik ze door krijg zoals het is en mensen er mooie inzichten door krijgen en hebben gekregen. Mijn talent om mensen te mogen begeleiden, helen, en coachen stuurt me de buitenwereld in waar ik eerst voor mezelf moest erkennen dat dat is wie ik ben. Iemand die met engelen communiceert, iemand die met energie werkt. Het label zweverig wordt los gelaten en ik mag zijn wie ik ben. En al weken loop ik in mijn visualisaties met een sleutel in mijn hand rond. Al weken komen er boodschappen op mijn pad dat er een grote verandering op komst is en al weken vraag ik me af, wat dit dan mag zijn. Het heeft met vrijheid te maken, dat is wat ik voel.

Gisteren zat ik niet lekker in mijn vel, zo moe dat ik ’s middags even ben gaan liggen. ’s Nachts werd ik wakker van een helder wit licht in mijn droom het scheen zo helder dat ik er onmogelijk niet wakker van kon worden. Uiteindelijk ben ik opgestaan en naar beneden gegaan. Toen ik even op FB keek was de eerste boodschap die ik tegen kwam die van 8-8-8 de leeuwenpoort en toen begreep ik dat dit de grote verandering is die op komst is.
Zie: http://denkmetjehart.blogspot.nl/…/aartsengel-gabriel-het-8…

Vandaag op 8-8-8 mocht ik mijn energetische verbindingen met een negatieve lading uit vorige levens loslaten en de vrijheid tegemoet lopen in een visualisatie, mocht ik mijn dierbaren mee nemen aan de hand en was het enige wat er te voelen was op dat moment, liefde, oneindige liefde. Nummer 8 staat voor kracht en voor moed, de moed om dit op te schrijven en met jullie te delen. Dat is mijn vrijheid, de vrijheid dat ik mag zijn wie ik ben.

Liefs Marjoh

About p240490