SOCIALE MEDIA

Praktijk voor Counseling en Magnetiseren, Marjoh geeft door en Inspirerende teksten en unieke plaatjes zijn ook te vinden op Facebook (www.facebook.com/inspirerendetekstenenuniekeplaatjes) en op (www.facebook.com/marjohgeeftdoor) 

MoetDe inspirerende teksten die ik doorgeef via sociale media komen gedeeltelijk van mezelf en het zijn teksten die ik ergens ben tegen gekomen en die me raakten. De plaatjes die ik maak waar ik de teksten op doorgeef, creëer ik zelf van bestaande foto’s die ik op internet vind of door de programma’s die ik hier voor gebruik. Behalve plaatjes met een tekst erop, krijg ik engelen boodschappen door via channeling, die je voornamelijk op mijn Praktijk voor Counseling en Magnetiseren kunt terug vinden, tevens vind je op deze pagina leuke acties over hoe je bijvoorbeeld kans maakt op een numerologische analyse. Beide pagina’s zijn met bezieling, passie en liefde gecreëerd, en geïnspireerd door mijn engelen die ik altijd om me heen voel.

Vaak krijg ik van mensen te horen dat de boodschappen die voorbij komen hen net dat zetje hebben gegeven wat ze nodig hadden of de hulpvraag die ze even daarvoor hadden gesteld aan het universum werd er mee beantwoord. Niks komt er per toeval op je pad en als je op zoek bent naar tekens dan kan net zo’n engelen boodschap of een plaatje met tekst je heel erg goed doen.

De pagina met inspirerende teksten en unieke plaatjes is onderverdeeld in verschillende albums en categorieën zoals: Inspirerende teksten, opbeurende teksten, verdriet, afscheid en sterkte teksten, felicitaties, goedemorgen, welterusten, mooie dag enz. teksten, affirmaties en spreuk van de dag, chakra teksten, engelen teksten, dierenplaatjes met tekst, korte boodschappen en gedichten.