OVER MIJ

IMG_7343

Mijn naam is Marjoh van Hoof. Geboren 14-07-1964, moeder van 4 kinderen. Ik ben iemand die graag met mensen werkt en heb jaren met plezier in de zorg gewerkt. Sinds 1987 begeleid ik mensen en zijn alle leeftijden voorbij gekomen. Ik ben gestart als groepsleidster met lichamelijk en verstandelijk gehandicapten, vervolgens als sociaal pedagogisch begeleidster met jongeren met een licht verstandelijke beperking, gecombineerd met gedragsproblemen en psychiatrische problematiek, daarna als activiteitenbegeleidster met ouderen en ik heb kinderen opgevangen in mijn eigen minicreche.

Opleidingen die ik heb gevolgd zijn: Sociaal pedagogisch werker,  Psychosociaal Coach, Kinesioloog, Opleiding Hypno en Regressie therapie, Medische Basiskennis en de opleiding tot Magnetiseur. Verder blijf ik in ontwikkeling doordat ik allerlei bijscholingen volg.

Ik ben hoog-sensitief en ik communiceer met engelen en overleden zielen. Dit en mijn intuïtie zijn een krachtig hulpmiddel in mijn behandelingen. Het magnetiseren zit in mijn familie, mijn oma deed het vroeger en nu mag ik de helende energie doorgeven. Gecombineerd met counseling, kinesiologie, acupunctuur via magneten, bloesemtherapie, innerlijk-kind visualisaties, affirmaties en hypno en regressietechnieken heeft het al vele mooie resultaten opgeleverd. Het is een jas die mij als gegoten zit en ik doe het met hart en ziel en met veel plezier.

Door bovenstaande technieken met elkaar te combineren en door mijn jarenlange ervaring bied ik counseling en begeleiding op maat en is iedere hulpvraag welkom, van psychische pijn, lichamelijke pijn, tot persoonlijke groei, bewustwording en levensvragen. Ik vind het zeer ontroerend, inspirerend en ontzagwekkend om even ‘met iemand mee te mogen lopen’ en bij te dragen aan zijn of haar welzijn en/of ontwikkeling.

Liefs, Marjoh