HYPNO EN REGRESSIETHERAPIE

Wat is Hypno en regressietherapie :tariven_healing

Hypnotherapie, regressie en reïncarnatietherapie zijn technieken die in staat zijn om de deuren tussen je bewustzijn en onderbewustzijn te openen, waardoor jij je bewust kan worden van informatie over jezelf waar je tot voorheen niet bij kon komen. Tijdens de trance, als je denkwereld even op de achtergrond raakt, ontstaat er ruimte in jezelf om te ontdekken, te groeien en genezingsprocessen te stimuleren.

Mijn werkwijze:

Tijdens de hypno of regressie therapie zit je op een stoel of lig je op een behandeltafel, het gesprek wat plaats vindt tijdens de trance kan worden opgenomen als dit wenselijk is maar ik werk het gesprek ook uit in een verslag. Door het gebruik van een lichte vorm van hypnose wordt de verbinding tussen je bewustzijn en onderbewustzijn tot stand gebracht. Een lichte hypnose die diep genoeg gaat, om de informatie uit je onderbewustzijn omhoog te halen en toch licht genoeg is, zodat je tijdens de behandeling volledig bewust bent van alles dat er gaande is.

Waarom Hypno en/of regressietherapie:

Bij moderne hypno en regressietherapie wordt er gewerkt met een veel minder diepe trance, waardoor de cliënt een veel actievere rol kan innemen in zijn eigen proces. Hierdoor worden er vaak op korte termijn positieve resultaten bereikt en zijn deze resultaten ook zeer effectief. Regressie therapie geeft inzichten over je vorige levens en wat je eventueel uit die levens hebt meegenomen naar je huidige leven.

Waar kan het bij helpen:

  • Inzicht krijgen in de eigen persoonlijkheid, in je behoeften en mogelijkheden
  • Ontdekken van je kwaliteiten en hoe deze bewuster in te zetten
  • Het leren kennen van je helper uit de geestenwereld, je gids, je beschermengel
  • Ontdekken van zingeving in je leven of omgaan met je spiritualiteit
  • Het opsporen van kleine verstoringen in het lichaam en genezingsprocessen stimuleren
  • Ontdekken van de achtergrond van overgewicht en het behandelen er van
  • Leren omgaan met spanningen,  stress en burn-out
  • Aanpakken van negatieve gevoelens, zoals schuldgevoelens en minderwaardigheidsgevoelens
  • Verwerken van trauma’s en emotionele gebeurtenissen

Note:

In het algemeen zijn er geen speciale eigenschappen nodig om in trance te kunnen raken en is deze behandelingsmethode voor vrijwel iedereen geschikt. Maar jouw motivatie telt wel mee; als je niet in trance wilt komen, lukt het ook niet. Daarom begint een behandeling ook altijd met een uitgebreid intake gesprek waar we dieper in gaan op jouw problemen/ klachten en eventuele angsten omtrent de hypnose. Vertrouwen speelt hierbij een grote rol en daarom is een goede voorlichting en kennismaking heel belangrijk vooraleer we aan de hypnotherapie beginnen.