WORKSHOP & EVENTS

CREATIEVE WORKSHOP: Zielenkaarten maken

Een zielenkaart is een collage van plaatjes die je intuïtief uitzoekt, uitknipt en opplakt op een kartonnen kaart. Als de kaart klaar is wordt deze mooi afgewerkt met een plastic hoesje.

Van te voren bespreken we met welke vraag of intentie je de kaart wilt maken en naderhand wordt er een reading aan gekoppeld die zichtbaar maakt wat de kaart jou wil vertellen. De reading leggen we vast in een zielslogboek.

We gaan samen creatief aan de slag en het mooie ervan is dat je daar geen speciale vaardigheden voor hoeft te hebben. Het gaat in deze workshop niet om presteren, alles mag er zijn zoals het is. Er wordt niet geoordeeld over het resultaat want daar gaat het niet over. Het gaat over jou als ziel, jouw authenticiteit, falen bestaat niet.

Het doel van de zielenkaarten maken is enerzijds meer verbinding met jezelf en met je ziel, waardoor je meer in je kracht komt te staan en je intuïtie ontwikkelt en anderzijds is het in verbinding zijn met een groep. want door samen te beleven, samen te inspireren en samen te delen krijgt jouw persoonlijke ontwikkeling nog meer waarde en verrijk je jezelf en anderen.

De workshop zal plaats vinden in mijn huis in Boxmeer of bij een grotere groep op een andere locatie.

Kosten:

Per workshop maak je 2 kaarten en als je dit in een traject wilt maken van 6 keer, zal je uiteindelijk 12 mooie zielenkaarten maken. De kaarten en de reading kun je dan gebruiken zoals je een tarot gebruikt.

Traject van 6 keer met 4 personen gedurende 3 uur kost 35 euro per persoon, per keer, bij afname van 6 keer

Een losse workshop met 4 personen gedurende 3 uur kost 40 euro per persoon, per keer.

Wil je graag een individuele workshop: lees hier verder

De prijs is inclusief materialen, koffie, thee, en wat lekkers. Exclusief logboek  (deze zelf meenemen). Je inschrijving is definitief na betaling. En vol is vol, wees er op tijd bij.

Deze workshop is ook in te plannen in een door jou zelf samengesteld groepje en kan eventueel ook aan huis, mits de ruimte dat toelaat gegeven worden.

Voor meer informatie bel 0627407334

Er wordt gewerkt volgens de maatregelen van het RIVM

Note: Mijn workshop Zielenkaarten maken is geïnspireerd door SoulCollage®.

Kalender 2020:

Tijd: 

Wil jij je inschrijven of meer informatie, mail me dan op m-mddorp@hotmail.com of bel me op nummer 0627407334