WORKSHOP & EVENTS

CREATIEVE WORKSHOP: Op reis door je ziel!

Maak je eigen zielenkaarten tarot en nog veel meer. Aan iedere zielenkaart wordt een persoonlijke reading gekoppeld zodat de kaart een hele eigen betekenis krijgt.

Op reis door je ziel is een reeks workshops waarin je met een klein groepje van maximaal 5 mensen een reis maakt door jezelf. Een bijzondere tocht waarin jij je persoonlijk ontwikkelt en steeds dichter bij jezelf komt, je bron, oftewel je ziel. Het wordt een mooie, hartverwarmende reis met interessante ontmoetingen met gelijkgestemde mensen.

Hoe:

We gaan samen creatief aan de slag en het mooie ervan is dat je daar geen speciale vaardigheden voor hoeft te hebben. Het gaat in deze workshop niet om presteren, alles mag er zijn zoals het is. Er wordt niet geoordeeld over het resultaat want daar gaat het niet over. Het gaat over jou als ziel, jouw authenticiteit, falen bestaat niet.

Wat:

Nadat iedereen aan elkaar is voorgesteld onder het genot van een kopje koffie of thee, beginnen we iedere workshop met een meditatie. Vervolgens zullen we eerst een creatieve, korte groepsactiviteit doen die iedere workshop wordt afgewisseld. Uiteindelijk komen we terecht bij de basis van deze zielenreis en gaan we gedurende een aantal workshops onze eigen, persoonlijke zielenkaarten maken. Iedere workshop gaan we er minimaal 2 maken, maar meer mag natuurlijk ook als de tijd dat toelaat.

Aan iedere zielenkaart wordt een persoonlijke reading gekoppeld zodat de kaart een hele eigen betekenis krijgt. Door de reading en de activiteiten aan jouw levensverhaal te verbinden, zul je jezelf beter gaan begrijpen en zullen er verrijkende inzichten op je pad komen die je dichter bij jezelf brengen. Daardoor is iedere workshop op zich een waardevol proces.

Als je meerdere workshops wilt volgen zul je uiteindelijk een hele mooie, eigen zielenkaarten tarot mee naar huis nemen, waar jij je eigen leggingen mee kunt doen.

Daarnaast gaan we tijdens deze creatieve reis een zielslogboek bijhouden, waarin je jouw reis beschrijft. We sluiten iedere workshop af met een groepshealing, of een korte lezing, gedicht of iets anders moois.

Doel:

Het doel van deze zielenreis is enerzijds meer verbinding met jezelf en met je ziel, waardoor je meer in je kracht komt te staan en je intuïtie ontwikkelt en anderzijds is het in verbinding zijn met een groep. want door samen te beleven, samen te inspireren en samen te delen krijgt jouw reis nog meer waarde en verrijk je jezelf en anderen.

Waar:

De workshop zal plaats vinden in mijn praktijkruimte in Boxmeer of bij goed weer in mijn tuin onder een overkapping.

Kosten:

De kosten zijn 44,00 euro per workshop, inclusief materialen, koffie, thee, en wat lekkers. Exclusief logboek  (deze zelf meenemen). Je inschrijving is definitief na betaling. En vol is vol, wees er op tijd bij.

Deze workshop is ook in te plannen in een door jou zelf samengesteld groepje en kan eventueel ook aan huis, mits de ruimte dat toelaat gegeven worden. Voor meer informatie bel 0627407334

Kalender 2018 

Tijd: 13:00-17:00 uur

Zaterdag 29 september 2018

Wil jij je inschrijven of meer informatie, mail me dan op m-mddorp@hotmail.com of bel me op nummer 0627407334