WORKSHOP & EVENTS

CREATIEVE WORKSHOP: Zielenkaarten maken

Een zielenkaart is een collage van plaatjes die je intuïtief uitzoekt, uitknipt en opplakt op een kartonnen kaart. Als de kaart klaar is wordt deze mooi afgewerkt met een plastic hoesje.

Van te voren bespreken we met welke vraag of intentie je de kaart wilt maken en naderhand wordt de kaart energetisch gelezen (reading) en het wordt bezien als een systeemopstelling. Hierdoor wordt  zichtbaar gemaakt wat de kaart jou wil vertellen. De reading leggen we vast in een zielslogboek.

We gaan samen creatief aan de slag en het mooie ervan is dat je daar geen speciale vaardigheden voor hoeft te hebben. Het gaat in deze workshop niet om presteren, alles mag er zijn zoals het is. Er wordt niet geoordeeld over het resultaat want daar gaat het niet over. Het gaat over jou als ziel, jouw authenticiteit.

Het doel van de zielenkaarten maken is enerzijds meer verbinding met jezelf en met je ziel, inzichten en bewustwording creëren waardoor je meer in je kracht komt te staan en je intuïtie ontwikkelt en anderzijds is het in verbinding zijn met een groep. Want door samen te beleven, samen te inspireren en samen te delen krijgt jouw persoonlijke ontwikkeling nog meer waarde en verrijk je jezelf en anderen.

De workshop zal plaats vinden in mijn huis in Vierlingsbeek of aan huis op aanvraag.

Een leuke, spirituele en verrijkende workshop om samen met vriendinnen te doen, met partner of met onbekenden en maak je misschien wel nieuwe vrienden. In een vertrouwde en veilige omgeving waar een ieder voor zich houdt wat er in de groep wordt besproken. Een workshop begin ik met een voorstel rondje, een uitleg en dan starten we met een geleide meditatie. Vervolgens gaan we in stilte onze kaarten maken met indien gewenst op de achtergrond wat rustige, spirituele muziek. Als de kaarten klaar zijn drinken we koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna gaan we per persoon de kaarten bespreken om het af te ronden met voor iedereen mooie boodschappen of bewustwording.

Kosten:

Per workshop maak je 1 of 2 kaarten en als je dit in een traject wilt maken van 6 keer, zal je uiteindelijk een mooie set zielenkaarten maken. De kaarten en de reading kun je dan gebruiken zoals je een tarot gebruikt.

Traject van 6 keer met 4 personen gedurende 3 uur kost 40 euro per persoon, per keer, bij afname van 6 keer. Datums zijn eventueel onderling af te stemmen.

Een losse workshop met 4 personen gedurende 3 uur kost 45 euro per persoon, per keer.

Wil je graag individueel zielenkaarten maken: lees hier verder

De prijs is inclusief materialen, koffie, thee, en wat lekkers. Exclusief logboek  (deze zelf meenemen). Je inschrijving is definitief na betaling. En vol is vol, wees er op tijd bij.

Deze workshop is ook in te plannen in een door jou zelf samengesteld groepje en kan eventueel ook aan huis, mits de ruimte dat toelaat gegeven worden.

Voor meer informatie bel 0627407334

Note: Mijn workshop Zielenkaarten maken is geïnspireerd door SoulCollage®.