CREATIEVE COACHING

Creatieve coaching zet er toe aan om vanuit een andere invalshoek naar jouw levensvragen of klacht te kijken, het heeft een spiegelfunctie. Als jij jezelf overgeeft aan creativiteit worden er verborgen delen van jezelf helder. Door creatieve expressie laat jij intuïtief zien wat binnen in jou leeft. Daardoor kun je meer inzicht krijgen in jezelf, in je relaties, en in de problemen of klachten die je ervaart. Er ontstaat ruimte in jezelf om een veranderingsproces in gang te zetten en tegelijkertijd is het een ontspannende bezigheid.

Mijn coaching wordt volledig op jouw persoonlijke situatie afgestemd en bestaat uit het maken van zielenkaarten,

Een zielenkaart is een collage van plaatjes die je intuïtief uitzoekt, uitknipt en opplakt op een kartonnen kaart. Als de kaart klaar is wordt deze mooi afgewerkt met een plastic hoesje. Van te voren bespreken we met welke vraag of intentie je de kaart wilt maken en naderhand voelen en kijken we wat deze kaart voor een inzichten of bewustwording brengt. Ook zullen de kaarten energetisch gelezen worden en als een systeemopstelling bezien worden. Dit alles leggen we vast in een zielslogboek. Hoeveel kaarten we maken per sessie staat niet vast en is ook geen doel. We laten dit over aan het creatieve proces op dat moment zelf.

We gaan samen creatief aan de slag en het mooie ervan is dat je daar geen speciale vaardigheden voor hoeft te hebben. Het gaat in deze workshop niet om presteren, alles mag er zijn zoals het is. Er wordt niet geoordeeld over het resultaat want daar gaat het niet over. Het gaat over jou als ziel, jouw authenticiteit.