OVER MIJ

Graag wil ik mezelf even voorstellen: mijn naam is Marjoh van Hoof en ben geboren in 1964 in een klein dorpje in noord Limburg en ben inmiddels moeder van 4 kinderen. Ik ben iemand die graag met mensen werkt en heb jaren met plezier in de zorg gewerkt en ben daar nog steeds part time werkzaam. Sinds 1987 begeleid ik mensen en zijn alle leeftijden voorbij gekomen. Ik ben gestart als groepsleidster met lichamelijk en verstandelijk gehandicapten, vervolgens als sociaal pedagogisch begeleidster met jongeren met een licht verstandelijke beperking, gecombineerd met gedragsproblemen en psychiatrische problematiek, daarna als activiteitenbegeleidster met ouderen en ik heb kinderen opgevangen in mijn eigen minicreche.

Opleidingen die ik heb gevolgd zijn: Sociaal pedagogisch werker,  Psychosociaal Coaching en kinesiologie, Opleiding Hypno en Regressie therapie, Medische Basiskennis, Creatief Coaching en de opleiding tot Magnetiseur. Verder blijf ik in ontwikkeling doordat ik allerlei bijscholingen volg.

Mijn intuïtie en contact met het universum of te wel de bron, zijn krachtige hulpmiddelen in mijn behandelingen. Gecombineerd met counseling, magnetiseren, kinesiologie, innerlijk-kind visualisaties, affirmaties en hypno en regressietechnieken heeft het al vele mooie resultaten opgeleverd. Het is een jas die mij als gegoten zit en ik doe het met hart en ziel en met veel plezier.

Door bovenstaande technieken met elkaar te combineren en door mijn jarenlange ervaring bied ik counseling en begeleiding op maat en is iedere hulpvraag welkom, van psychische pijn, lichamelijke pijn, tot persoonlijke groei, bewustwording en levensvragen. Ik vind het zeer ontroerend, inspirerend en ontzagwekkend om even ‘met iemand mee te mogen lopen’ en bij te dragen aan zijn of haar welzijn en/of ontwikkeling.

Liefs, Marjoh