TARIEF VOOR CREATIEVE COACHING

 

Creatieve Coaching is een fijne manier om middels creativiteit vorm te geven aan een vraag die je bezighoudt of een thema in je leven waaraan je wilt werken.

Door het maken van zielenkaarten gaan we samen kijken naar wat de beelden van je creatieve werk kunnen zeggen over jou.

Een zielenkaart is een collage van plaatjes die je intuïtief uitzoekt, uitknipt en opplakt op een kartonnen kaart. Als de kaart klaar is wordt deze mooi afgewerkt met een plastic hoesje. Iedere kaart die je maakt kan een onderdeel worden van een zielenkaarttarot mocht je meerdere sessies inplannen.

Van te voren bespreken we met welke vraag of intentie je de kaart wilt maken en naderhand wordt er een reading aan gekoppeld die zichtbaar maakt wat de kaart jou wil vertellen. De reading leggen we vast in een zielslogboek.

Het leuke van creatieve coaching is, dat je geen technieken of speciale, creatieve talenten hoeft te bezitten want het gaat niet om presteren. Intuïtief werken is sowieso mooi. Het is een creatief proces die de antwoorden die in jezelf zitten zichtbaar maken en gestalte geven. Door dit open en samen te bespreken, ontstaan er nieuwe inzichten waardoor je dichter bij je gevoel en snel tot de kern komt.

Voor meer informatie over zielenkaarten maken en eventueel ook te boeken als een workshop met een groep Lees hier verder…

Tarief: 75 minuten 65,00 euro