TARIEF VOOR EEN COMBI-BEHANDELING

tariven_combi-behandelingEen combinatie behandeling van Counseling, Magnetiseren, Innerlijk kind werk, Zielenkaartenlegging en Kinesiologie.

Jij hebt een verhaal, een klacht, en daar luister ik naar. Maar ik luister niet alleen naar wat je vertelt maar ook naar wat je niet vertelt, je non verbale communicatie. Ik ga een rode draad zoeken in je verhaal, en hiervoor gebruik ik verschillende technieken waaronder kinesiologie (spiertesten). Mensen zeggen vaak tegen me, dat ze het zo wonderbaarlijk vinden hoe snel ik tot de kern van een klacht of probleem weet te komen.

Op het moment dat we tot de kern van een klacht of probleem zijn gekomen, gaan we een plan maken, hoe je daar het beste aan kunt werken. Omdat dit een proces is, geef ik je tools en adviezen mee voor thuis. En om je te ondersteunen bij het werken aan jezelf, breng ik je chakra’s in balans en magnetiseer ik lichamelijke of psychische pijnklachten.

Meestal hebben we daar wat meerdere sessies voor nodig, want als je al maanden of jaren met klachten rondloopt heeft het tijd nodig. Het is een behandeling die je lichamelijk en psychisch ondersteunt en inzicht geeft in je zelf. Voor meer info zie Energie en Inspiratie.

Tarief: 75 minuten 65,00 euro.