Ben wie je wilt zijn

ben-wie-je-wilt-zijn-2

Vraag jij jezelf af: “Waarom heb ik dat weer?”

Heb jij het gevoel dat je steeds weer wordt geconfronteerd met een drama? Heb je het gevoel vaak afgewezen te worden, nergens bij te horen en/of lopen relaties niet zoals je het graag zou willen?
Als je voelt dat jouw reacties naar de buitenwereld je niet opleveren wat je zo graag wilt en daar steeds weer in vast loopt, dan is het tijd om iets te veranderen. Niemand zal jou het geluk op een presenteerblaadje aan reiken.
Vaak is jouw pijn ( je afgewezen voelen, niet goed genoeg voelen) al ontstaan in het begin van je leven. Toen jij als een open en gevoelig zieltje de innerlijke pijn van de volwassenen om je heen aanvoelde, aanhoorde en/of aanschouwde. Als deze pijn van de volwassenen om je heen op jou werd geprojecteerd, heb je deze pijn misschien aangenomen alsof het jouw schuld was, alsof het jouw pijn was. Ben jij gaan geloven dat je niet goed was, dat je er niet mocht zijn of wat dan ook. En met deze gewonde bril op ben je naar de wereld gaan kijken. En steeds weer kom je de negatieve gedachten die je hebt gecreëerd door deze pijn tegen als het niet goed zijn van jezelf. En wat je denkt trek je aan. Denk jij dat je niks waard bent, dan komen er mensen op je pad die je gebruiken, misbruiken, bedriegen, liegen enz. want ze spiegelen hoe jij je van binnen voelt.

Maar hoe kom je hier nu uit? Hoe ga je het anders doen zodat je niet steeds in die drama’s terecht komt of misschien wel juist helemaal alleen op de wereld voelt.  Velen vragen het zich met jou af. Het is een proces, een proces van bewustwording, van hoe doe ik het nu en hoe kan ik het anders doen?

Gun jezelf hulp als je hier niet uitkomt.

Stuur een mail naar: m-mddorp@hotmail.com en heb je vragen, bel me dan op 0627407334. Wil je graag meer weten over mij, klik dan hier: OVER MIJ

About Marjoh van Hoof